Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΑΝΩΓΕΙΑ - ΚΑΪΣΣΑ 13-4-2013 ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ & Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ


ΑΝΩΓΕΙΑ  - ΚΑΪΣΣΑ 
ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
2ος γύρος
Ο αγωνας απο τον διασυλλογικό αγώνα  στα Ανώγεια μεταξύ των 10μελών ομάδων της οικοδέσποινας ομάδας και της ΚΑΪΣΣΑ Χανίων.

13-4-2013

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Β΄ & Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ
Φωτογραφίες  





Video




ΑΝΩΓΕΙΑ - ΚΑΪΣΣΑ  13-4-2013 ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΑ  ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Β΄ & Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ

2ος γύρος
Ο αγωνας απο τον διασυλλογικό αγώνα  στα Ανώγεια μεταξύ των 10μελών ομάδων της οικοδέσποινας ομάδας και της ΚΑΪΣΣΑ Χανίων.
Φωτογραφίες απο την ημέρα αυτή:
https://www.dropbox.com/sh/n53g65rhd6my22s/5Ky-dgl0qs

Ξεκίνησαν την Κυριακή 7 Απριλίου τα διασυλλογικά πρωταθλήματα Β΄ και Γ΄ κατηγορίας. Στους αγώνες αυτούς συμμετέχουν συνολικά 16 ομάδες οκτώ σε κάθε κατηγορία.
Οι διασυλλογικές διοργανώσεις ανέκαθεν αποτελούσαν τις σημαντικότερες αθλητικές δραστηριότητες ενός συλλόγου. Πάνω από 160 σκακιστές όλων των ηλικιών αγωνίζονται με τις ομάδες τους μιας και η κάθε ομάδα απαρτίζεται από 10μελή σύνθεση.  Το πρωτάθλημα Β΄ εθνικής αναμένεται να είναι ένα από τα πιό συναρπαστικά των τελευταίων ετών μιας και οι διαφορές των ομάδων είναι πολύ μικρές. "Καινούργια πρόσωπα" στην κατηγορία είναι ο ΟΑΑΗ που έπεσε από την Α΄ εθνική και ο ΚΙΣΣΑΜΟΣ που ανέβηκε από την Γ΄ εθνική.
Συναρπαστικό όμως αναμένεται να είναι και το πρωτάθλημα Γ΄ εθνικής! Αρκετές είναι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδό τους στη Β΄ κατηγορία, ενώ εδώ δεν υπάρχει και το άγχος της πτώσης σε χαμηλότερη κατηγορία! Νέα πρόσωπα στην κατηγορία ο ΟΦΗ 2000 που έπεσε από τη Β΄ εθνική και ο ΣΟ Ανωγείων που μετά από πολλά χρόνια αδρανοποίησης επανήρθε αρκετά δυναμικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου